Zloženie:
sójová omáčka (voda, soľ, sója, pšenica, cukor), cukor, červené papriky, hydrolyzovaný proteín-rastlina (sója, kukurica, pšenica), soľ, cibuľa, tapiokový škrob/muka, maltodextrín, farbivo E150c.
Príprava:
Suroviny pre 4 osoby:
3 polievkové lyžice ostro kyslej pasty
1 lyžica rastlinného oleja
100g kuracie prsia filety nakrájané na plátky
880 ml (4 hrnčeky) vody alebo kuracieho vývaru
70 g nasekanej miešanej zeleniny
2 lyžice tapioky
2 lyžice vody
1 vajíčko
nasekanej zelenej cibuľky na ozdobu
Príprava: na panvici opražíme mäso, pridáme vodu alebo kurací vývar , ostro kyslú pastu a privedieme k varu, potom pridáme zeleninu, zmiešajte tapiokovú múku/škrob s 2 pol lyžicami vody a pridajte do polievky , polievku podusíme po dobu troch minút, potom primiešajte vajíčka do polievky. Podávajte horúce.
Krajina pôvodu: Thajsko
Netto: 350g
Skladovať max.5 dní od otvorenia v chlade
Veľmi obľúbená polievka v Thajsku.