Použitie: nakrájajte pol kila chudej čerstvej studenej bravčovej panenky. 250g uvarenej bravčovej kože nakrájame na malé dlhé prúžky, držíme v chlade a suché, vyprázdnite obsah oboch sáčkov a zmiešajte všetky ingrediencie dokopy, pridajte 3 pol. lyžice nasekaného čerstvého cesnaku a 20-30 čerstvých červených čili papričiek. miesiť dokým zmes nezostane lepkavá, zabaľte pevne do plastovej nádoby a utesnite. Nechajte odstáť 24 hodín pred podávaním.
Zloženie: regulátor kyslosti E575, glukóza, dextróza, soľ, emulgátor E451, E452, zvýrazňovač chuti E621, antioxidanty E316, E327, konzervačná látka E250, koreniny
Krajina pôvodu: Thajsko
Netto: 70g
uchovajte v suchu
Výrobca: Lobo
No reviews