Je podobná našej rasci, no má menšie semená, ale hlavne - podstatne inú chuť. Tieto dve chute sú neporovnateľné, preto nie je možné ich v receptoch vzájomne nahrádzať.
Rímska rasca podporuje chuť k jedlu, používa sa pri problémoch s nadúvaním, kolikách a žalúdočných problémoch.
Rascovec rímsky je nenahraditeľný v indickej, blízkovýchodnej a mexickej kuchyni. V Indii je súčasťou karí a polievok, placiek a chlebov.
Na Blízkom východe a v Afrike sa ním ochucuje na pare varená zelenina a mäso.
Tip: Vyskúšajte marinádu na pečené ryby s pomletých semienok rímskej rasce,
čierneho korenia a medu.
Chuť rímskej rasce je silne korenistá, kedysi používaná namiesto čierneho korenia.
Zloženie: rascovec rímsky
Krajina pôvodu: India
Netto: 100g
No reviews