Suroviny:

https://naam.sk/img/cms/ryzove-cestoviny-tycinky-10mm-xl.jpg

široké vegetariánskej rezance 

https://naam.sk/img/cms/korenie-na-pad-thai-cestoviny-50-g.jpg

 

50g Pad Thai korenené omáčky 

200 g kuracieho mäsa 

2 lyžice svetlej sójovej omáčky 

1 lyžica sladko-pálivej omáčky 

1 lyžica cukru 

1 lyžica glutamanu sodného 

osmažene posekané arašidy 

nakrájaná jarná cibuľka 

limetka 

sójové výhonky vo vode

 

 

 

Príprava: 

Široké vegetariánskej rezance zalejeme studenou vodou a necháme ich 5 minút namočené, kým nezmäknú. Ak sú už mäkké, zlejeme ich cez sitko. 

Na panvicu dáme ryžový olej, pridáme kuracie mäso a smažíme, kým nebude hotové. 

Na panvicu pridáme už vopred namočené a zmäknuté rezance, Pad Thai koreniace omáčku a zamiešame. 

Ďalej pridáme svetlú sójovú omáčku, skadko-pálivú omáčku, cukor, glutaman sodný, osmažené posekané arašidy, nakrájanú mladú cibuľku a zamiešame. 

Nakoniec pridáme sójové výhonky a limetkovú šťavu. 

Ešte raz zamiešame a jedlo je hotové.

Komentáre (0)

Žiadne komentáre